Recensies Koninklijk complot

´Wat ik je nu ga vertellen, is niet voor andermans oren bestemd. Onthoud dat goed,waarschuwt de man. Want het terrein waar we ons op gaan begeven, is dat van hoogverraad. Dit complot mag nooit worden ontdekt!´ Dit begin van het boek zorgt ervoor dat je dit boek niet meer loslaat. Als belgische royaltywatcher heb ik als kind haar huwelijk haar “leven” en ook haar dood gevolgd maar heb altijd in mijn achterhoofd gehad van “ze leeft nog, ze zorgt ervoor dat ze eindelijk gelukkig kan leven.”

Nergens vind je ook maar iets over dodi zijn begrafenis echt een doofpot mysterie. Ik kan als lezer enkel een buiging maken en zeggen van wauw dit is er echt 1 die op je lijst moet staan van het begin wordt je in het verhaal gezogen die laatste uren die ze beschrijft voor het ongeluk was ik even nerveus als Diana je staat precies mee aan de tafel waar alles besproken wordt. Ik hoop ooit een 2de boek te mogen verwachten en die ik dan ook mag recenseren maar hoop wel dat enkel jij erachter komt waar ze is en dat de rest van de wereld haar met rust laat want ze heeft voor de sereniteit gekozen. Dit was mijn allereerste recentie ooit en ik hoop dat ik iedereen heb kunnen overhalen. DANK U

Tamara van de Weyer

 

Meeslepend en intrigerend verhaal over de dood van Lady Di. Dankzij gedegen onderzoek zitten er in het boek veel details, die de verhaallijn geloofwaardig maken. Het boek leest makkelijk en als je eenmaal begonnen bent met lezen kun je niet zomaar stoppen. Het is alsof je Diana beter leert kennen. De schrijfster is er naar mijn mening geweldig in geslaagd om een beeld te geven van het Engelse Koningshuis en de situatie waarin Diana na haar mislukte huwelijk is beland. Dit boek geeft je absoluut stof tot nadenken over de dood van Diana… Niets is onmogelijk!

Rinkje

 

Ik kon niet stoppen met lezen, zo goed is het geschreven. Het boek pakt je , het is realistisch , je voelt met Diane mee . Heel bijzonder is dat je alle feiten van het boek kan terugvinden in het archief waar je de code van krijgt. Voor mij persoonlijk is het belangrijkste criteria dat je het boek in 1 x wilt uitlezen. Met dit boek was ik even met zijn dikke 400 bladzijden niet meer op deze wereld.

lubertusjan

 

Prachtig boek en spannend tegelijk. Ik wil niet meer stoppen met lezen! Ben erg benieuwd naar de afloop en nog benieuwder naar de reacties nav dit boek.
Voor mij een echte page-turner!

Tapke Duijvestein

 

Meer dan zomaar een boek…van het begin tot het eind ben ik volledig opgenomen geweest in het verhaal. Vooral het moment van mission escape! Ik heb niet gelezen, ik was erbij! Toegang tot het archief geeft alles nog eens een extra dimensie. Vele boeken over Diana heb ik gelezen en dit boek maakt de puzzel compleet. Alles valt nu op een plaats…geweldig!

Anytha

 

Prachtig verhaal met een verrassend einde! Erg leuk om te lezen!

Karin Dam

 

Toen ik het Koninklijk Complot voor het eerst in handen kreeg en de informatie over dit boek las, had ik eerst mijn twijfels over het verhaal. Het kwam allemaal ongeloofwaardig over op mij. Maar als snel veranderde dit gevoel. De nauwkeurige details zorgden er al gauw voor dat ik er anders over ging denken. Het verhaal is interessant en spannend tegelijk en doordat alles zo gedetailleerd wordt verteld wordt het ook steeds geloofwaardiger. Het boek is verdeeld in korte hoofdstukken, zodat het ondanks de uitvoerige beschrijvingen toch vlot te lezen is. Van begin tot eind boeiend.
Het verhaal van Diana, tijdens haar huwelijk met prins Charles, is triest te noemen. Ze is veranderd van een vrolijke, spontane jonge vrouw in een echtgenote met depressieve buien en een eetstoornis. Ze kan zichzelf niet meer zijn. Begrijpelijk dat dan deze vrouw er (bijna) alles voor over heeft om uit dit ongelukkige leven te vluchten. ‘Haar ziel schreeuwt om bevrijding uit deze vreugdeloze en koude gevangenis.’

Koninklijk Complot is als een roman geschreven, maar zelfs voor de meest nuchtere mensen onder ons, is het een verhaal in een setting met een hoge geloofwaardigheid. Veel feiten en gebeurtenissen worden ondersteund door extra archiefmateriaal dat te vinden is op de website langlevediana.nl. Door middel van een code in het boek kan de lezer daar terecht. Tal van films en links naar allerlei publicaties die in de loop van de tijd verschenen zijn.

Na het lezen van dit boek heb ik in ieder geval grote twijfels over het hele gebeuren en kan ik wel geloven in het verhaal van Linda Udo. Toentertijd waren veel mensen zeer gecharmeerd van prinses Diana en zij zullen veel plezier beleven aan het lezen van dit boek. Maar wil je gewoon een spannende en romantische roman lezen dan is dit boek zeker een aanbeveling waard.

Wendy Wenning

 

Na een spannend afwachten tot het boek zou aankomen hier in Lagos Portugal,ben ik vandaag al twee keer begonnen met lezen en weer moeten stoppen van wegen Familie die hier te logeren is.
Wat spannend en als ik lees is het net of ik het mee beleef,Tjee hoe goed neer gepend prachtig hoor,knap gedaan.
Kan haast niet wachten dat ik het boek op nieuw ter hand kan nemen,maar ja mee nemen naar het Restaurant is niet zo`n goed idee.!!!!!

Annie Hulsmann

 

Meestal lees ik geen romans, maar Koninklijk Complot kon ik niet laten liggen. Een echte pageturner. Knap werk van Linda Udo. Zo veel onderzoek gedaan en alles zo gedetailleerd beschreven. En dat allemaal in haar eerste boek! Ga zo door!

Petra van Overeem

 

Met enige aarzeling begonnen, nu halverwege en ook ik kan niet meer stoppen met lezen… Het Complot gaat mee naar mijn werk, mee naar de tandarts….kortom elk vrij ogenblik pak ik het om een aantal hoofdstukken te genieten. Dat zegt dus genoeg….Super resultaat na al die jaren speurwerk. Linda haar schrijfstijl neemt mij mee in Diana haar wereld, ze krijgt het voor elkaar om het verhaal totaal tot leven te brengen. Knap!

Lilian Ruzius

 

Beste Linda,

In no-time je boek uitgelezen. Een echte page-turner! Spannend geschreven en knap hoeveel details je hebt verwerkt! En nog een verrassende wending aan het eind. Zoals beloofd heb ik eveneens een recensie op bol.com geplaatst.

Viss 74

 

Net de eerste hoofdstukken van Koninklijk complot gelezen. Een meeslepend boek, zo mooi geschreven door Linda Udo!
Ik zie de beelden als een film voor me, voel me een getuige die stiekem hoort over de plannen voor Mission Escape. Mijn ‘honger’ naar meer informatie is gewekt, is die te stillen? Nee, nog lang niet! Ik kan niet wachten tot het moment dat ik weer even in de wereld van Diana kan ‘stappen’ en me mee kan laten slepen in het mysterie.

Tineke de Jong

 

Opzienbarend *****

Gisteren voordracht uit haar boek en de signeersessie mee mogen maken van onze vriendin Linda Udo – schrijfster van het intrigerende boek “Koninklijk Complot”- over de dood van Lady Diana…
Zeer opzienbarend en een ‘must have’ voor de boekenkast (na het uiteraard in 1x uit te hebben gelezen!

Anton Melein

 

‘hoi Linda ben ondertussen al een eind op weg in het boek baal ervan elke keer als ik hem weg moet leggen!! mooi geschreven zie het gewoon voor me gebeuren!!! zo gedetailleerd !!

Linda Nollet

 

Spannend, fantastisch, intigrerend, fascinerend, onvoorstelbaar, ongelooflijk en nog vlot geschreven ook. Wat een talent! Wat een verhaal! Diana…leeft!

Ruud van Winkel

 

Heb boek met rode oortjes gelezen. Van de eerste pagina tot de laatste spannend. Deed me denken aan Ludlum. Alle details kloppen waardoor het best wel eens zo gegaan zou kunnen zijn. Mijn vrouw begint er nu aan!

Max Kooijmans

 

Zeventien jaar puzzelen om elk stukje rond de dood van Prinses Diana, dat in de voorbije jaren is aangedragen door journalisten, schrijvers, onderzoekers, rechercheurs en advocaten in elkaar te passen. Dat is de taak die Linda de dag na het even verschrikkelijke als fatale ongeluk in de Parijse tunnel op zich nam. Ze wilde geen genoegen nemen met de officiële lezing dat de prinses door een klopjacht van papparazi de dood vond in een afschuwelijk auto-ongeluk. Ook geloofde ze niet in een moordcomplot. Wél in een ontsnappingscomplot waar Houdini jaloers op zou zijn. Teveel toevalligheden en verdachte omstandigheden deden Udo concluderen er iets vreemds aan de hand moest zijn. Conclusie: de prinses werkte actief mee aan een verdwijningsact waar ook haar ex-man Charles, schoonvader Philip, vriend Dodi Fayed aan mee werkten én Queen Elizabeth en premier John Major van op de hoogte waren.

Om de feiten begrijpelijk uit te spreiden in boekvorm koos Udo verrassend voor een roman. Een roman die echter leest als een thriller. Na een uitgebreide introductie van de prinses ontspint zich langzaam een plan waarbij alleen maar ‘winnaars’ zullen zijn. Maar is dat ook zo? Als de conclusie van Udo klopt, en de prinses nog in leven is en op een geheime plek in de wereld een anoniem en onbezorgd vrij leven leidt, heeft zij dan niet de hele wereld voor de gek gehouden? En zijn wij, allemaal, niet de grote verliezer? Ik zou zeggen: lees Koninklijk Complot en oordeel zelf! Het gaat er niet om óf het waar is wat Udo concludeert, hoewel je wel ernstig begint te twijfelen, maar: wat zou je ervan vinden áls het klopte?
Ik heb genoten van het boek!

Bart Ledegang

 

Prachtig boek en spannend tegelijk. Ik wil niet meer stoppen met lezen! Ben erg benieuwd naar de afloop en nog benieuwder naar de reacties nav dit boek.
Voor mij een echte page-turner!

Tapke Duijvestein

 

 

Meld je aan en ontvang gratis 5 hoofstukken.

Een schokkend complot: in 1997 ‘Verongelukte’ Lady Diana werkte zelf mee aan haar verdwijning. De wereld heeft het recht om te weten wat er nu écht gebeurd is. En daarom zijn de eerste hoofdstukken gratis.

Boek een lezing

Koninklijk Complot blijft de lezers bezighouden. Linda Udo is daarom een veelgevraagd spreker in bibliotheken, theaters, boekhandels en bedrijven. Na afloop beantwoordt ze vragen uit het publiek en is er gelegenheid om haar boeken te kopen en te laten signeren.

Boek een lezing

 

Informatie voor de pers

Een spraakmakend boek houdt iedereen bezig.
Wilt u een digitale persmap ontvangen en beeldmateriaal ontvangen?
Voor additionele informatie kunt u via de mail een verzoek sturen.

Voor de pers

 

In de media