Het Boek Koninklijk complot

Het is alweer zeventien jaar geleden dat prinses Diana, haar vriend Dodi Fayed en hun chauffeur dodelijk verongelukten in de Pont de l’Alma-tunnel in Parijs. Velen hebben de beelden van deze ingrijpende gebeurtenis op hun netvlies staan. Het was zo’n zeldzame gebeurtenis die de wereld deed schudden op zijn firmamenten.

Door haar dood was Diana verlost van de persmuskieten en was het vorstenhuis verlost van Diana. Maar was of is Diana wel dood…? En Dodi? Waar is die gebleven? Wat is er eigenlijk precies gebeurd, die nacht in augustus 1997? Was het een bizar ongeluk? Of… is alles in scene gezet en was de indrukwekkende uitvaartplechtigheid in Westminster Abbey een grote poppenkast?

Koninklijk Complot is het boek over het mysterie rond de dood van prinses Diana. Een spannende reconstructie van historische feiten, koninklijke dwaalsporen, intriges, verraad en romantiek op jetsetniveau. Een onvoorstelbaar ijzingwekkend & onbevattelijk plan onder de codenaam Mission Escape.

Bestel nu de gesigneerde versie

Meld je aan en ontvang gratis 5 hoofstukken.

Een schokkend complot: in 1997 ‘Verongelukte’ Lady Diana werkte zelf mee aan haar verdwijning. De wereld heeft het recht om te weten wat er nu écht gebeurd is. En daarom zijn de eerste hoofdstukken gratis.

Boek een lezing

Koninklijk Complot blijft de lezers bezighouden. Linda Udo is daarom een veelgevraagd spreker in bibliotheken, theaters, boekhandels en bedrijven. Na afloop beantwoordt ze vragen uit het publiek en is er gelegenheid om haar boeken te kopen en te laten signeren.

Boek een lezing

 

Informatie voor de pers

Een spraakmakend boek houdt iedereen bezig.
Wilt u een digitale persmap ontvangen en beeldmateriaal ontvangen?
Voor additionele informatie kunt u via de mail een verzoek sturen.

Voor de pers

 

In de media